vineri, 24 ianuarie 2014

Sarah Kay şi "Ingredientul secret"


Mă pregătesc pentru o schimbare. Am fost absentă, întoarsă spre mine. Nostalgică şi vulnerabilă. Am trecut prin sevraj, prin frica de a lua o pauză. Şi vreau să vă păstrez cât mai aproape de mine.

Atelierul de sâmbătă, 25.01.2014 este unul care încheie o serie. Sunt nevoită să iau o pauză, însă nu prea mare. Dacă totul merge bine cu noul membru în familie, reluăm Activitaţile din aprilie.

Am descoperit de curând o ilustratoare, mai mult decât o ilustratoare, o poetresă. Ador acest cuvânt. L-am mai folosit doar o singură dată ( am sa revin într-o postare ulterioara). Sarah Kay

Munca ei este minunată, înconjurată de poveşti frumoase, simple, sensibile, ca un cântec de leagăn. Dacă încă sunteţi în căutare de cărţi pentru fetiţe în locul celor cu prinţese, dacă aveţi acasă băieţei bulgăraşi de lumină şi de fericire, opriţi-vă preţ de 13 minute, ascultaţi-o şi răsfoiţii cărţile.

"I see The Moon/ And  The Moon sees me/ The Moon sees somebody that I dont't see"


Înconjurată de dragoste, sâmbătă o să povestim despre "Ingedientul secret", cel care face ca prăjiturile, copiii şi pisicutele să crească, la fel şi inimile noastre.


Ce este bine să reţineţi:
Atelierele Creative Book Corner


Sâmbătă de la ora 10.00
Cartea: "Sarah Kay şi poveştile ei năzdrăvane", text de Nadine Walter, ilustraţii de Sarah Kay
Tema din 25.01.2014 "Ingredientul secret"
Vârstă: peste 3 ani
Locuri disponibile: max. 15
Taxa de participare: 10,00 ron/copil
Particparea se face doar pe bază de înscriere pe mail unde este nevoie să precizaţi prenumele copilului/copiilor şi vârsta pe: bufnitaceainteleapta@yahoo.ro
sau pe adresa
bufnitaceainteleapta@gmail.com


Va rog să nu mai înscrieţi la Atelierele Book Corner copii sub 3 ani. Pentru segmentul acesta de vârstă am să reiau  în curând Atelierele "Pufuşori şi cioculeţe". Mulţumesc mult pentru înţelegere. 

2 comentarii:

  1. Şi totuşi, "Sarah Key şi prietenii ei", e... ciudat tradusă, cel puţin. Adică, cu "drăcuşori", cu mici răutaţi din partea fetiţelor, cu îndrăgosteli de la vârste, nici măcar preadolescentine. Nici nu ştiu cărui segment de vârstă s-ar adresa... Am pus-o sus, nu ştiu când o voi da spre citire.

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu la traducere am o mica probleme la cititul cu voce tare. Nu curge destul de firesc, dar subiectele sunt destul de des intalnite deja la varsta de gradinita. Oricum povestea de maine este plina de candoare, de aceea am si ales-o.

    RăspundețiȘtergere