luni, 10 februarie 2014

"Cum are sa îl cheme pe Bufnițel? Pinky!"

O sarcina activă, plină de năbădăi. Cu Puiul de Bufniţă am fost calmă, atentă, cu nasul în cărţi. Ştiam totul, memorasem cure, grafice, tehnici şi soluţii. Apucam să mă odihnesc. Să spunem că a fost o perioada de acumulări, de testări a limitelor mele. Nu a fost nici aceea o sarcina de adolescenţă, dar sigur a fost examenul meu de maturitate.

Apoi am redescoperit adultul din mine. Nu dispăruse în toată acea mamiceală, aşteptase răbdător, se maturizase şi de dată această îl iubeam. Dispăruse îndârjirea dar a rămas carismă, cinismul şi stăpânirea de sine. M-am relaxat şi am mers mult pe instinct. Îmi stăpânesc mult mai bine corpul. Şi am putut să savurez fiecare moment. Am dansat, urcat munţi, am mers la proteste şi la concerte rock. Au venit în jurul meu doar oameni extraordinari. Multora nici nu le ştiu măcar numele, dar i-am asimilat. De aceea pe Bufnițel îi spunem Pinky.

Se obisuieste că fratele/surioară mai mare să-şi aştepte frăţiorul/surioară cu un cadou, dar orice am fi cumpărat ar fi fost foarte fals şi neadecvat. Şi mi-a venit în minte o idee, mai mult decât un obiect, ceva care să îi lege şi peste ani. Este o chestie pe care mamele o fac, colectează.

Materiale:




Am cumpărat extrem de puţine haine, şi nu avem neapărat cuibul aranjat. Dar cred că ne-a prins ideea atât de tare încât o să continuăm să personalizăm tot ce aparţine Bufnitelului.

Înainte de toate aveam nevoie de un design. Am încercat cu inimioare, cu fluturi din inimioare, cu maşini, soare şi inimioare...

 Când a fost pregătită a trecut la desenul pe material. Au fost alese culorile...



Și a apărut un curcubeu...

Apoi logo-ul. Evident PINKY...


Apoi sub curcubeu și o mașină. A învățat să o deseneze de la un coleg de gradiniță.

Dar parcă tot mai era nevoie de puțină culoare...


"Cred că este numai bun."


Începutul a fost mai greu :) Acum o să avem o fotografie cu...

Înainte...

și 

După...

4 comentarii:

  1. Ar trebui sa ma intereseze?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu nu stiu,dar daca e pentru fratele,sau sora ei mai mica,e foarte dragut!

      Semnat:

      Stanc@

      Ștergere
    2. da,este adevarat.

      Ștergere
  2. Ce idee bună și ce frumos a ieșit! Îmi pare rău că nu mi-a trecut și mie prin cap să ne pregătim astfel pentru bebe doi... care acuma are deja 1+ :)

    RăspundețiȘtergere