luni, 25 noiembrie 2013

Concert caritabil pentru Sandra



 Aşa se întâmplă când se aliniază planetele şi mulţi mulţi oameni se strâng si se hotărăsc să trimită celor aflaţi în nevoie energii pozitive. Săptămâna trecută a avut loc primul demers în ai ajuta pe cei din familia Lădar. Despre eveniment şi povestea lor am scris aici. Dar cu toţii ştim că doar atât nu este suficient.

Din nou un eveniment creat și moderat de generoasa Mihaela Bar...

"În 4 decembrie cele mai mari nume ale folkului din Cluj va invită la o SEARĂ SPECIALĂ PENTRU Sandra, începând cu ora 20.00 în Irish & Music Pub - str. Horea nr 5.
Emeric Set, Magda Puşcaş & Friends, Punct ROM (Ionuţ Mangu, Ioan Onisor, Răzvan Krivacs, Roxana Zapartan), Ducu Hotima şi Oana Dragomir s-au adunat pentru a ne umple sufletele şi a crea o seară în care energia să curgă înspre Sandra.

Pe Sandra Ladar, cunoscătorii de muzică folk din Cluj, o cunosc. Vocea ei a rămas cu siguranţă în sufletul oricărui om care care a auzit-o vreodată cântând.

Sandra, familia ei, trec printr-o perioada în care au nevoie de PRIETENI şi sprijin. Adi, soţul Sandrei a fost diagnosticat cu o tumoare inoperabilă (detalii mai jos). Tratamentul, terapia pe care au ales-o, îi costă 3000 lei lunar. Sandra munceşte acum singură pentru a întreţine casă şi pe cei 2 copii, plus cheltuielile suplimentare legate de tratament.

Prietenii Sandrei, nume mari ai folkului clujean, au creat o seară specială pentru Sandra.
Noi simţim că locul Sandrei ar fi în familie în această perioada unde e necesară iubirea şi starea ei de fericire, şi că şi prieteni şi oameni care o cunosc, simţim că acum e momentul de adunare de a o susţine.

Concertul e până la urmă o "scuză", de fapt un CADOU oferit vouă, tuturor celor care alegeţi să veniţi să o sprijinim pe Sandra.

VA AŞTEPTĂM CU TOŢII LA CONCERT!!!
Va invităm să daţi informaţia mai departe şi să veniţi cu familiile şi prietenii!
toţi banii adunaţi în seară de 4 decembrie vor merge către Sandra!"

EVENIMENT: https://www.facebook.com/events/385078928289075/?ref_dashboard_filter=upcoming


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu