joi, 21 noiembrie 2013

DIMINEATA IMPREUNA pentru Sandra


Cei din Cluj sigur au auzit de Sandra Lădar, un suflet cald şi generos cu o voce superbă. Sandra se afla acum într-un moment de cumpănă, dar mai bine o las pe ea sa vă povestească.

"Dragilor, împărtăşesc cu voi povestea noastră, în speranţa că veţi fi alături de noi. Diagnosticul soţului meu, Adrian Ladar, din 8.10.2013 este TUMORĂ BUZA, CAVITATEA BUCALĂ ŞI FARINGE CU EVOLUŢIE , CARCINOM SCUAMOS NECHERATINIZAT MODERAL DIFERENŢIAT (G2). Neoperabil.
Tratamentul lui Adi, cu tot cu plata unei asistente care să îl ajute zilnic, este de 3000 lei pe luna, timp de 6 luni. După primele 6 luni urmează un tratament puţin diferit, timp de un an, care nu ştiu cât va costă lunar. Această suma de care are nevoie Adi lunar eu nu o am, din ce lucrez acopăr doar cheltuielile de întreţinere ale familiei. Avem doi copii, Maria de 7 ani şi Luca de 4 ani. Trăieşte doar mama mea, care este bugetară, cu credit şi locuieşte la Baia Mare.
De 4 luni de când Adi nu mai poate lucra, a primit doar concedii de câte 10 zile pe luna, din care 5 zile acopeream eu prin firma şi 5 zile acoperea asigurarea de sănătate.
Sperăm că Adi să primească în sfârşit concediul de un an pentru bolnavii de cancer.
Contul soţului meu, este la Banca Transilvania, pe numele LADAR FLORIN ADRIAN, RO37 BTRL 0130 1201 5151 37XX. Va mulţumesc din suflet tuturor, în acest moment predau această grijă în mâna lui Dumnezeu şi mă rog să fie bine, să îi fie de folos tratamentul şi să înmulţească înmiit tuturor celor care ne ajută cu suport moral şi financiar!"

Pe scurt, aceasta este povestea lor. O buna prietena comuna, minunata Mihaela Bar a organizat cu aceasta ocazie o acţiune în care să reuşim sa adunăm atât bănuţi cât şi o multime de gânduri bune. Pentru că şi mesajul Mihaelei este atât de sensibil chiar imi doresc sa îl redau în întregime:

"Am o invitaţie pentru un moment frumos şi în relaxare, o dimineaţă petrecută ÎMPREUNĂ, cu zâmbete şi energie, cu tot ce mai aduc copiii noştri în viaţă noastră, cu poveşti şi joacă.... cu firesc...
cu MÂNCARE bună, cu gânduri bune, cu energie canalizată către Sandra
pentru că ea e "scuză" care ne adună de dată asta.

DAR evenimentul asta îl creez din nou PENTRU VOI, oameni minunaţi care răspundeţi pozitiv la fiecare invitaţie de sprijin şi mobilizare. va fi o dimineaţă în care va invit SĂ VA SĂRBĂTORIM!! să ne uităm la cât de minunaţi oameni avem în jurul nostru. să ne oferim clipe de relaxare şi bine...

Sandra e omul care pentru mine înseamnă DĂRUIRE. şi când am aflat că trece printr-o situaţie în care ajutorul nostru i-ar fi bine-venit, mi s-a părut cea mai bună ocazie să nu mai aşteptăm că lucrurile să se re-echilibreze singure, ci să ACŢIONĂM, să facem că Sandra să simtă că tot ce a oferit până acum, primeşte înapoi! Aşa că va invit să DĂRUIM pentru Sandra gândul meu pentru acest eveniment este să ne întâlnim doar de dragul de a fi una cu altă şi să ne găsim "scuze" pentru a oferi nişte bani care să fie de folos în momentul asta în viaţă familiei Ladar. Ei nu cer bani, oferta am făcut-o eu. Ei îşi văd de viaţă şi îşi găsesc încet un nou echilibru chiar dacă limitele le sunt întinse spre zone unde nu şi-au imaginat că vor trebui să ajungă....dar o fac cu atâta graţie oferta MEA a venit gândindu-mă că în drumul asta pe care ei îl au de parcurs, presiunea de a adună banii necesari terapiei şi supravieţuirii, e o presiune pe care nu o văd necesară. cred, simt, că şi-ar putea canaliza energia înspre altceva. înspre VINDECARE, înspre bine....

Aşa că va invit SĂ NE MOBILIZĂM noi şi haideţi să o facem cu uşurinţă, aşa cum am făcut-o de fiecare dată în primul rând haideţi SĂ NE ADUNĂM! CÂT MAI MULŢI!!!! HAIDEŢI SĂ VENIM CU COPII, CU SOŢI, CU BUNICI!!! SĂ FIM MUUUUUULTI!!!!"


Aici aveti event-ul de pe facebook: https://www.facebook.com/events/548623668550920/?ref_dashboard_filter=upcoming

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu