joi, 28 noiembrie 2013

"Povestea primelor daruri de Crăciun"



“S-a întâmplat în seara aceea când la marginea oraşului…(…)Nu mai ştiau pe unde s-o ia. Prima oară, în faţă lor fusese o singură cărare, care-I dusese drept la acel grajd, dar acum erau trei poteci şi toate semănau între ele. (…) Şi aşa o luară fiecare pe drumul lui.”


"Povestea primelor daruri de Crăciun"

O poveste veche de peste 50 de ani şi-a făcut drum Crăciunul trecut la noi în bibleoteca. "Povestea primelor daruri de Crăciun". O luasem mai mult pentru mine decât pentru Puiul de Bufniţă. Pentru ea a dărui rămâne încă un gest firesc.

Citesc cu atenţie despre fiecare cărare...cărarea cu trei case...cărarea cu trei pomi...cărarea cu trei fântâni. Închid apoi cartea şi îmi spun:


"Trebuie să fie vorba despre îngeri".
Cărțile Bufniței


Sâmbătă, 30.11.2013, de la ora 10.00, în cadrul Atelierelor Book Corner învăţăm "să dăruim" şi "să ne dăruim". În mod sigur "Trebuie să fie vorba despre îngeri." Și pentru că sunt foarte atașată de cărțile Usborne rămânem în aceeași zonă de inspirație.

100 Chritmas things to make and do

Ce este bine să reţineţi:
Atelierele Creative Book Corner
Sâmbătă de la 10.00
Carte: "Povestea primelor cadouri de Crăciun" de Alex  Hambraeus, ilustraţii de Agnes Keszeg
Tema din 30.11.2013 este "Trebuie să fi fost vorba despre îngeri", o idee inspirată din 100 Chritmas things to make and do
Vârstă: peste 3 ani
Locuri disponibile: max. 15
Taxa de participare 10 ron/copil
Participarea se face doar pe baza de înscriere pe mail: bufnitaceainteleapta@yahoo.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu